bye annur !

aku da gtau kau kan , whole journey aku balik perak aku nangis ... wlaupon dlm ati , berair jugak mata weh ... aku happy sgt dpt kenal ngan kau ... kite baru kenal 7 bulan gitu ... tp aku rase cam aku dah kenal kau dr kecik ... maybe sbb no 15 kot ... hmmm .. pas nie sape laa yg na wat aku ketawa ... ketawa ngan kau lain ... ngan diorg lain ...
kau igt tak lg waktu bulan pose kat KP tuu ... pas semayang tarawih tuu .. kau ngan aku pegi naik beskal anak pakcik zali ?? pastu uztaz ngan senior nmpak .. then diorg ketawa2 ... pastu kite lari biar beskal tu jatuh .. nichaa yg tolong angkatkan beskal tuu balek ..
pas nie kite ta jogging sesame laaaa .... pastu muke yg aku slalu wat kat ngkau tuu , kat sape pulak aku na wat ...?
pas nie aku nak print assignment aku kat sape ?
sape na teman aku g toilet ? library ?
spe yg duduk sebelah lam class nnt ?
well I miss all the moment with you .. jarang aku nak ade perasaan sedih cam nie tau ngan org yg aku baru kenal tak smpai setahun ... kau la org FIRST !!

gmbar kat kp tuu

pasnie aku ta tau laaa ape xtvt aku tanpe kau ..
btw tq sbb slalu pasang telinga dengar sume rahsia aku .. perasaan aku ..
aku mintak tolong sgt dekat kau ... JANGAN LUPE AKU ... kau happy , aku pon happy ..
aku mintak maaf kalau aku de wat salah kat kau .. btw duit rm10 tuu aku ta gune pon..
aku simpan .. kenangan dr kau ... goodluck ehh lam idop kau ... take care along ! <3 you along .. and tq for being my along ...

t kalo de mse cuti2 , kite jmpe kat taiping ehh ...
nie alang ade letak video sbg tnde frienship kite .. along dengar eh ... juga kepada teman2 yang lain .... <3 you all ... p/s : once again waktu aku tulis nie .. aku nangis ehh ... aku tak tau kau rase ke tak ape yg aku rase .. video
Thank You for reading my mumbles

No comments:

Copyright 2010-2011 Pinch Me